IMG_6639_b330.jpg
Yoga_b330.jpg

Holistic Yoga (chakra-yoga)

Iedere Zondag is er opnieuw de mogelijkheid om de kracht van in het Nu zijn, te beleven. Alle lichaamshoudingen in deze lessen maak in je eigen tempo en niveau, en zijn speciaal geselecteerd om in een staat van ontspanning te raken waardoor je een diepe verbinding gaat ervaren met je lichaam, je ziel, de kosmos en de natuur. De lessen dragen de sfeer van het heersende sterrenbeeld, dus iedere maand weer een totaal ander soort les met nadruk op andere thema's en chakra's. In de lessen worden veel tips en inspiraties gedeeld om zo gezond en gelukkig mogelijk te kunnen leven. Inschrijven voor proefles via  www.sanayou.com 

Iedere zondagmiddag 16.30-17.45 Rozenstraat 2a Zwolle

Chakra Harpmeditatie (Concerten)

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen. 

Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen. www.harpspel.nl.

Maanavond

Ieder maand verschijnt er weer een  nieuwe volle maan op aan de horizon. Iedere volle maan heeft haar eigen leringen, en specifieke energieen die je voor je eigen ontwikkeling in kan zetten. In deze bijeenkomsten werken we met speciale geleidevisualisaties (pathworkings) wat deze maan voor ons persoonlijk kan betekenen.

De levensadem

Onze adem is ons grootste geschenk, het heeft ons het leven gegeven. Als we leren volledig te ademen verbeterd onze gezondheid aanzienlijk. In deze inspirerende workshop leer je een techniek om je chakra’s of andere dingen krachtig en effectief op te laden. Ook geeft deze workshop je de tools om snel weer te kunnen herstellen van stressvolle situaties.

Tempeldans

Een volledige ceremonie van ‘Tempeldans’ gaat heel diep. Vanuit mystiek oogpunt is het een complete inwijdingsreis door de heilige sferen van de kosmos. Wat meer pragmatisch bezien is het vooral een twee uur durende dans-ervaring waarin je helemaal los kan gaan en je intens verbonden kan voelen met jezelf en het grote AL.

Elemental Movements

Los van de Tempeldans-ceremonies geef ik ook dansles in de vorm van de zeer toegankelijke ‘Elemental  Movements’. Een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Deze sessie laten zich het best omschrijven als speelse yoga-lessen in dansvorm, de nadruk ligt hier op het met veel plezier onderzoeken van de eigen bewegingen op mooie bijpassende muziek. De vier natuurlijke elementen aarde lucht water en vuur spelen een belangrijke rol in de vormgeving van de lessen.