Daar waar ons fysieke lichaam energetische systeem samenkomen bevinden zich onze chakra’s. Een soort schakelstations tussen de verschillende gradaties van energie waar het leven ons mee doordrenkt en die zich praktisch overal in het lichaam bevinden. Afhankelijk van hun plek in of bij het fysieke lichaam hebben ze bepaalde kwaliteiten. Het goed functioneren van de chakra’s is enorm belangrijk om een gezond en vervullend leven te kunnen leiden.

In de yoga ben ik opgegroeid met 7 hoofdchakra’s. In het therapeutische systeem waar ik mee werk zijn er nog een paar bijgekomen en werken we met het 13 chakra systeem (ook wel Aquarius chakra’s genoemd).

Doormiddel van kinesiologie (spiertest) kunnen we de chakra die uit balans is vinden. Met deze chakra gaan we dan in een uur tijd intensief aan de slag. Niet alleen energetisch, maar zeker ook praktisch. Door een goed gesprek, spiertesten en te voelen wat klopt vinden we de juiste manier om inzicht te krijgen in het onderliggende probleem en lossen we het ook meteen op! Dat kan zijn via energetische clearing, kunstzinnige oefeningen, Yoga, muziek, regressie, EFT of wat jouw systeem dan ook aangeeft. Naast dat je er gegarandeerd van opknapt is het daarnaast gewoon ook heel leuk om verborgen stukjes van jezelf te ontdekken.

Deze sessies zijn niet bedoeld als uitgebreide therapie maar zijn wel een heel inzicht gevende hands-on aanpak om inzicht te krijgen in jouw blokkades en er ook effectief vanaf te komen. De sessie is als het afpellen van een ui, als de chakra weer uitgelijnd is en het uur is nog niet voorbij gaan we door met de volgende. Je kan de sessie ingaan met een specifieke vraag, of helemaal blanco. Je onderbewuste zal dmv de spiertest aangeven wat er mis is en wat er nodig is het te herstellen.

(Een sessie is 1 uur; 50 euro per keer)