Wil je het weten?

Stel, het leven confronteert je met uitdagende situaties zoals verlies onrecht en ziekte, je loopt volledig vast. In deze periode van onbalans is het moeilijk om jezelf terug te vinden, en is er wat meer nodig om weer verder te kunnen gaan.

Om wat aan deze situatie te kunnen veranderen is het goed om opzoek te gaan naar wat de oorzaak is van je pijn.

Wil je het weten? En er ook graag wat aan doen?

Ik kan je helpen met dit soort uitdagingen. Heel vaak ontstaat de disbalans al in ons verleden. Bijvoorbeeld in onze jeugd, soms zelfs nog wat verder terug in de tijd. Samen sporen we de wortels van je probleem op, en vinden een passende oplossing ervoor, zodat je weer blokkade-vrij, positief en geïnspireerd in het leven gaat staan!

Vaak is een sessie van ongeveer 2 uur al zeer effectief bij ziekte en pijn, faalangst, burn-out, depressie, stress, slaapstoornissen, identiteits- en zingevingsvraagstukken en hardnekkige emotionele patronen. Als er meer sessies nodig zijn bespreken we altijd wat mogelijk de juiste aanpak is.

Om je te helpen maak ik gebruik van Kinesiologie, NEI, EFT, Kunstzinnige Therapie, Klanktherapie en Fonoforese, het Enneagram, Holistische Energetische therapie, Innerlijkkind-werk, Hypnose en Lichaamsgerichte Therapie (yoga)

In al deze dingen ben ik opgeleid en gecertificeerd/gediplomeerd.

Waar je geen diploma voor kan krijgen, maar waar je in het meest ideale geval wel een betere therapeut van wordt zijn uitdagende levenservaringen. Dingen als gepest worden, zware depressie, armoede, burn-out, doodsverlangens, geweld, seksueel misbruik en seksueel geweld, diepe rouw, een gebroken hart, vechtscheiding, traumatische bevalling, paniekaanvallen, bijna-doodervaring, miskraam, angststoornis, PTTS, gevoel nergens bij te horen, paranormale begaafdheid, HSP. Met deze dingen heb ik allemaal ervaring. Dus ik begrijp hoe je je voelt.

(Een sessie is 1,5 tot 2 uur; 80 euro per keer)

Aanvraagformulier

Service Order Form (#5)