In een bijzonder harpconcert begeleid Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang door een helende reis door de zeven chakra’s. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelfinzicht worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten.

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp-chakra-meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen en vrede te ervaren.

Eén van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten, de magie van de harp uitnodigt het hart te openen, zodat het overbodige losgelaten kan worden.

De harpmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur, met een half uur nabespreking.

Prijs in overleg.

Harpmeditatie reis door de zeven chakra’s